URL: http://rehabilitationj.uswr.ac.ir/article-1-545-fa.html
هدف: پژوهش حاضر در راستای دیدگاه مشتریگرایی به اجرا درآمده است و هدف آن سنجش میزان رضایت خدمتگیرندگان 12 مجتمع توانبخشی روزانه شهر تهران به منظور بهبود فرآیندهای ارائه خدمات بر اساس نظر خدمتگیرندگان است که در نهایت، میتواند زمینه مناسبی برای دخالت دادن آنان در فرآیند ارائه خدمات فراهم کند.
روش بررسی: جامعه نمونه، 133 نفر از خدمت گیرندگان بودند که با روش نمونهگیری تصادفی با طبقهبندی انتخاب شدند. چون قبلا مطالعهای در این زمینه انجام نگرفته بود، یک پرسشنامه نگرشسنج با مقیاس 5 درجه لیکرت شامل 92 سوال و یک سوال باز پاسخ، تهیه و در یک بررسی مقدماتی، میانگین نمره رضایت (3/71) و انحراف واریانس آن (0/297) تعیین شد. ضمنا پس از حذف سوالهای فاقد همبستگی، تعداد آنها به 68 سوال کاهش یافت.
یافتهها: تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از نرمافزارهای Excell/ win SPss 7.5 win، میزان بالای رضایت را در بسیاری حوزهها نشان داد، اما، موارد عدم رضایت، یا نقص را نیز مشخص کرد.
نتیجهگیری: متغیرهای سن، جنس و تحصیلات تاثیر تعیینکنندهای بر سطوح رضایت نداشتند. سوال باز نیز تعدادی از حوزههای عدم رضایت را مشخص کرد و خدمتگیرندگان، پیشنهادهایی برای اصلاح و بهبود فرآیندها ارائه دادند.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |