جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای مقیاس لینکلن-اوزورتسکی

سپیده نازی، ثریا رحیم‌زاده‌رهبر، حسین کریمی،
دوره ۷، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۸۵ )
چکیده

هدف: این پژوهش تحقیقی است توصیفی ـ تحلیلی که به منظور یافتن تفاوتهای مهارتهای حرکتی دختران و پسران ۷ ساله در سال ۸۳ به انجام رسیده است.

روش بررسی: جامعه مورد نظر شامل ۱۲۰ نفر (۶۰ دختر و ۶۰ پسر) می‌باشد که از ۶ دبستان از منطقه ۳ آموزش و پرورش انتخاب شده‌اند. نمونه گیری به روش تصادفی ساده انجام شده است. ابزار تحقیق شامل مقیاس رشد حرکتی لینکلن اوزورتسکی و پرسشنامه مربوط به اطلاعات شخصی می‌باشد. بعد از انجام ارزیابیهای انفرادی و جمع آوری داده‌ها، کلیه اطلاعات با استفاده از نرم افزارspss و آزمون sample T _ Test تجزیه و تحلیل گردیده و مقایسه میانگین نمرات مهارتهای حرکتی انجام گرفت.

یافته‌ها: یافته‌های حاصل در ارتباط با اهداف پژوهش نشان دادند که بین میانگین نمرات مهارتهای حرکتی کلی، تعادل کلی، تعادل با چشم باز، تعادل با چشم بسته، تعادل داینامیک و استاتیک با چشم باز، هماهنگی حرکتی دو طرفه، هماهنگی اندامهای فوقانی، هماهنگی اندامهای فوقانی ـ تحتانی و دقت وسرعت حرکتی در دو گروه دختران و پسران کلاس اول ابتدایی تفاوت معنی داری وجود ندارد. تنها تفاوت معنی‌دار بین میانگین نمرات هماهنگی چشم و دست در دو گروه دختران و پسران می‌باشد.

نتیجه‌گیری: کاربرد نتایج این پژوهش در حیطه‌های مختلف درمانی ـ آموزشی رشد روانی حرکتی کودکان می‌باشد و می‌توان از این یافته‌ها در جهت بهبود هرچه بیشتر برنامه‌ریزی‌های مرتبط با کودکان در مراکز مختلف دولتی و غیر دولتی بهره برد.



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه آرشیو توانبخشی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Archives of Rehabilitation

Designed & Developed by : Yektaweb