هدف: درد سینه عضلانی-اسکلتی یک تشخیص شایع بخشهای اورژانس و عمومی میباشد و واژه کوستوکندریت اغلب به جای آن و به عنوان مترادف استفاده میشود. تشخیص معمول آن توسط رد سایر علل و بیماریها است. ارزیابینقشدستگاهعضلانی- اسکلتی در بیماران با درد قفسه سینه و ارزیابی نرمال قلبی هدف این مطالعه میباشد.
روش بررسی: 971 بیمار که به علت آنژین صدری یا درد سینه ارجاع داده شده بودند، به طور آیندهنگر بررسی شدند. ارزیابیهای قلبی شامل: شرح حال، معاینه، ECG، Chest X Ray، اکوکاردیوگرافی، اسکن پرفیوژن و آنژیوگرافی در بیماران بر حسب مورد انجام شد. یکصد بیمار با علائم عضلانی-اسکلتی و ارزیابیهای قلبی نرمال مورد بررسی قرار گرفتند. این گروه 100 نفری توسط متخصصین طب فیزیکی و توانبخشی مورد معاینه قرار گرفتند و شرح حال و معاینه و گرافی مهرههای گردنی، نوار عصبی - عضلانی و آزمایشات لازم نیز برای آنها انجام شد.
یافتهها: بر اساس تحقیق ما 3/10 درصد از بیماران با درد سینه دارای مشکلات عضلانی- اسکلتی بودند. از 100 بیمار با درد سینه عضلانی-اسکلتی و متوسط سن 2/43 ، 71 درصد آنها زن بودند . 38 درصد بیماران درد در ناحیه اسکاپولای چپ، و 60 درصد آنها نقاط حساس به درد، مخصوصاً در عضلات پشت گردن و اپی کندیل خارجی هومروس داشتند شیوع EMG/NCS پاتولوژیک 35 درصد و بیشتر شامل رادیکولوپاتی گردنی بود. شیوع پاتولوژیک گرافیهای گردنی 26 درصد و بیشتر شاملاستئوآرتریتمهرههای گردنی بود.
نتیجهگیری: این مقاله علل درد سینه عضلانی-اسکلتی را مورد بررسی قرار میدهد و یک روش ارزیابی و پیگیری را معین میکند. نتایج، ارتباط غیرعلیتی را بین اختلال عملکرد سیستم عضلانی-اسکلتی و درد سینه آتیپیک نشان میدهند. یک معاینه دقیق شامل دامنه حرکتی ستون فقرات و لمس نقاط حساس باید انجام شود
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |