دوره 4، شماره 3 و 4 - ( پاييز و زمستان 1382 )                   دوره، شماره، فصل و سال، شماره مسلسل | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. ، mahmoh@yahoo.com
چکیده:   (15588 مشاهده)

امروزه به کمک تکنیک‌های پیشرفته ژنتیک مولکولی، اولتراسون و MRI بسیاری از بیماری‌های اعصاب و عضلات در کودکان تشخیص داده می‌شوند. این روش‌ها در مقایسه با الکترومیوگرافی هم حساس‌ترند و هم درد کمتری دارند؛ بنابراین تکنیک EMG هنوز با توجه به سهولت دسترسی و قدرت تمایز بالا در بیماری‌های نخاع، اعصاب محیطی و عضلات در اطفال جایگاه مناسبی دارد. به‌هرحال این روش تشخیصی در کودکان به‌دلیل تحریک اعصاب محیطی با جریان‌های الکتریکی از یک‌سو و هم به‌دلیل استفاده از الکترود سوزنی در مطالعه عضلات درد ایجاد می‌کند. بر همین اساس تمام متخصصان این رشته به‌دنبال روش‌هایی هستند که با کم‌کردن درد به‌وجودآمده از EMG کارایی آن را افزایش دهند. در مقاله حاضر سعی شده است تا بعد از توضیح مختصر در مورد مراحل انجام الکترومیوگرافی در کودکان، به تکنیک‌هایی اشاره شود که با استفاده از آنها در هر مرحله می‌توان درد حاصله از انجام EMG را به حداقل رساند.

واژه‌های کلیدی: الکترومیوگرافی، بدون درد، کودکان
متن کامل [PDF 206 kb]   (1798 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1387/2/1 | پذیرش: 1394/7/15 | انتشار: 1394/7/15

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.